Elvira rapporterar

Min mama bakade ikväll för mormor o morfar ska komma imon. Hon ger sig fasen på att det ska gå. Men som ni ser på bilden nedan så gick det inte så bra!



Papa var lite snäll o informerade om att kakan ska in i ugnen innan den ska ur formen. Nåja, nu har hon lovat att aldrig mer baka. ........... tur för oss!!!!

Jag var på BVC idag på läkarundersökning. Jag hade gått upp från 3590 till 3800 nånting, fast på längden hade det inte hänt mkt, kanske ett par mm.
Läkaren tittade på mig och sa att det fanns inga fel, tur för henne.

Mama sa att hon sövde en flicka igår och i morse var det en björn!



Sov gott alla!

Over and out

Elvira

BTW sprutan får jag nästa fredag!!

Elvira rapporterar

Mormor, jag lugnade ner mig när jag satte mig i bilen så du behöver inte vara orolig. Var bara så ivinerligt trött och när man åker bil så har man ju en förmåga att somna, eller hur!

Jag har varit hemma hos mormor o morfar en sväng ikväll och där var, va beredda nu.......... mormor, morfar, ludde, lisa, matilda, johannes, ozborne, Moster, classe, kusin Thea, kusin rufus, farfar och gammelfarmor. Kan ni då klandra mig för att jag blev trött och ville sova?

Papa klippte sig hos nån han vägrar sluta att gå till, så varje gång det står klipp på schemat så är det bara att fara hem till tranås. Dyra klippningar där!

Men nu är vi iaf (i alla fall, mormor!) hemma och jag ska sova, för imon ska det tas sprutor......två st tillome.

Ja ni, tänk på mig vid en halv 10.

Puss på er alla

Over and out

Elvira



Om ni undrar vem det är som rivit mig så är det mama!!!!!!

Elvira rapporterar



Jaha ni alla fyra läsare, mormor, farfar, moster och nån enstaka okänd. Då var vi tillbaka i Jönköping igen.
För er som inte vet så spenderade jag helgen med föräldrar och enzo nere i gbg. Det var riktigt kul även om jag kanske inte visade mig på min bästa sida.
Vi sov hos Johan och Hanna + deras två barn Julia och Emil. Emil är faktist bara 4 dagar äldre än mig och det kan man faktist inte tro när man ser oss för vi ser lika gammla ut.



Jag var upp med mama på hennes jobb och hälsade på tanter och gubbar (inkluderat Linda) som tyckte jag var SÖTASTE FLICKAN DOM SETT (de du ludde). Smiiiille tänkte jag för att charma dom lite till.

JAg har inte sovit så bra i helgen och då har jag varit lite kinkig. Men dom ska inte klandra mig för mama o papa är precis likadana, sover bäst i sin egen säng med sitt eget täcke.
Jag har fått en bitring av mama och sen så har jag börjat äta ersättning.

Jag testade det på kvällen så att jag skulle få i mig riktigt med mat innan ja somna. Mama blev otroligt glad att det funkade utan några problem. Till mitt försvar säger jag att är man riktigt RIKTIGT hungrig äter man vad som helst!

Innan vi skulle åka hem igår så hittade papa inte bilnyklen och han blev jätte irriterad. Han sprang upp o ner och jag skrek på honom att han inte fick vara irriterad. Det hjälpte inte, så jag skrek ännu högre.
Tillslut så skulle vi tillbaka upp i lägenheten, då såg papa lappen. "Bilnyckel Upphittad, ring Ulf" kan man förklara lättnaden i papas ögon skulle jag göra det, men jag såg inte för jag satt hos mama o skrek på henne lite.

Så nu är vi åter i vardagen och jag har bajsat igår. På onsdag ska jag ta spruta och då ska jag hålla mama i handen....... hårt!


Over and Out

Elvira


Elvira rapporterar

Idag ni har jag fått grejer.

Först kom mormor o morfar med min nya gåstol, som fortfarande är lite stor men mama sa att jag kommer snart växa i den. Hoppas det!
Sen hade dom med sig en ställning till badkaret så att jag kan ligga själv och bada så inte mama o papa behöver hålla i mig.
Jag tog mig ett dopp nu ikväll, fast mama var tvungen att hålla i den annars skulle jag hoppa ur. Hon tyckte att jag spratlade lite väl mkt, men jag sa bara att jag övar för os 2024 när jag är 15 år. Mama sa att hon inte var nån kinesisk tränare som vill se resultat redan nu. Jag kan gott vänta ett par månader.
Papa kom hem vid halv 5 nångång och då hade han med sig kissobajs till mama, ett par mysdjur. Hon blev överlycklig och sa att jag gärna fick krama dom med. Men mama tyckte jag, vem vill krama kiss o bajs.

Kanske vi skulle ge ett par till Patrik då, han som har för vana att äta bajs (mama sa det inte jag) ;o)

Så nu ska jag hoppa isäng och sova gott med mitt nya täcke.

Puss på er alla Farmor, Farfar, Mormor o Morfar

Nu den sötaste flickan som finns



Over and Out

Elvira


Elvira rapporterar

Idag har min mama köpt en gåstol till mig och jag är SÅÅÅÅ glad, här ska springas. Annars har dagen varit väldigt lugn. Har legat i babygymmet flera gånger och jag tycker att det är så roligt. Imorgon kommer mormor o morfar och det vet jag gläder mama så hon har nån att prata med. Dagarna blir lite tråkiga ibland när det bara är mig hon pratar med.

Jag har inte så mkt att skriva, förrutom att jag ska sova nu.

Puss på er alla

Over and out

Elvira

Elvira rapporterar

Idag är jag 11 veckor, kan ni fatta att jag är så gammal. Mama säger att det är jag inte alls, men hon vet inte hur det känns.
Jag tar nästan bara stl 62 nu, så jag har ju växt en massa.
Annars har det inte alls hänt så mkt. Mama har tvättat hela dagen. Nytvättade lakan i sängen är attans gott. Sen har jag badat ikväll. Jag älskar att bada, bara det att jag börjar bli lite stor för baljan så snart måste dom komma på nåt nytt!
Varit lite arg ikväll, men mama krama mig länge så jag somnade tillslut, men bara för en liten stund, man kan ju inte sova för då missar man ju allt det roliga.¨

Imorgon händer inget och då ska vi bara vara. Kanske åka ner en sväng på stan, men bara kanske.
Mormor o morfar kommer på torsdag och morfar ska skriva upp för taxikortet. Det kommer att gå alleles utmärkt.

Dax för sängen.

Sov gott alla.

Hej Farfar!



Jag några timmar gammal!




Jag ca 11 veckor.

I am Big Big Girl!

Over and out

Elvira

Elvira rapporterar

Igår var det dop för hela slanten och det var roligt, fast jag sov mestadels.

Wincent Eddie Erik blev hans namn och tråkigt nog satt jag för långt ifrån för att prästen skulle lyckas skvätta vatten på mig!
Dopet ägde rum i Norra Solberga Kyrka



Pappa är fadder även till Wincent som han är till Milton och han var en riktig pingla tänkte jag, men det låter ju lite tjejigt så får väl skriva att min pappa är riktigt stilig!



Jag var klädd i bara MEXX kläder och var så söt, men mama lyckades inte få nån bild på det så ni kan ju tänka er om jag är slt i vanliga fall så var jag en riktigt susig sej (tjusig tjej) nu!

Nästan alla av papas gamla kompisar var där med sina barn och det finns ett par. Vi har Julia, Emil, Eliott, Tyra och Alfons. Sen var det ju dopkillen Wincent med bror Milton.
Det var massa barn men inte ett enda skrik, rätt så otroligt att jag redan är så väluppfostrad.

Mama tog en bild på papa och två av hans kompisar som ble riktigt bra



På bilden är det papa, Dick och Adam, attans stiliga killar!

Nej ni jag ska vila mig en stund nu för efter middagen ska jag hälsa på tjejer och vi ska fika, mama får sjlävklart oxå följa med.

Förresten så fanns det en lite bra bild på mig!



Ignorera det faktum att jag biter på naglarn!

Over and Out

Elvira

Elvira rapporterar

Jag glömde ju skriva om innebandyn i fredags.

Mama gick med mig hemifrån vid 20 i 8 för jag var inte på mitt bästa humör. Vagnen har alltid en lugnande inverkan på mig.
Mama höll på att inte hitta dit, men iaf vi var där vid stratskottet. Tjejerna kämpade bra och Patrik som är min morbror är deras Coach. Han höll på att äta upp tavlan som han målar anfall på. Lisa hans tjej var inte med för hon hade ont i "knäet" (schhh mensverk) och satt på bänken o stöttade sina lagkamrater. Hon vinkade till mig oxå. Tihi ho är för go!!!



Lisa sitter längst till vänster och Patrik står längst till höger.

Dom vann med 1-0 skönt. O jag var lite arg under matchen oxå, men mama höll ner mig o visade vem som bestämde, så jag somnade.

Sen slog jag inte igen mina blå förrens 12 nån gång, kanske ska bli lite gladare innan dom skickar iväg mig till ett fosterhem!!!!!!
Men som tur är så är jag jäkligt söt, så dom skulle nog sakna mig.



Här ligger jag på matchen i min träningsoverall........ tack Petra o Börje!

Idag blir det dop för hela slanten, vi ses ikväll!

Over and out

Elvira

Elvira rapporterar

Idag har farfar och gamlefarmor varit här och pratat med mig. Jag försökte visa mig på min bästa sida, men inte så lätt när magen krånglar.
Så det blir mer bilder idag!

Här ser vi dem spatsera i jönköping, jag ligger i vagnen!



Sen har vi farfar som försöker att vara stålmannen, men lyckas sällan. Han kan ju inte flyga!!!! Farfar alltså!



När vi kom hem blev det ett foto på dem 4:a generationerna. Jag tror att Britta är glad att jag är tjej så det väger upp lite, så mkt killar där annars.



Attans vilken pärla till familj!

Nähä nu säger mama att jag ska sova, men jag lovar att skriva mer imon....... då blir det ju det stora dopet i solberga. Så har jag tur så kanske prästen skvätter lite vigvatten på mig oxå!

Pussen på bussen

Over and out
Elvira

Elvira rapporterar

Nu ni mina vänner, så ska jag för er berätta, vad en Vira gjorde en dag i skööööna september!

Öppnaförskolan here I come, fast idag var jag lite kinkig. Man har en tendens att bli det när man inte bajsat på över en vecka. Däremot släpper jag väder hela tiden och mama säger att det luktar värre än när papa lägger sina bäsar!!!! Min gamlafarmor hade sagt "blås på bara"!!!

Klädsel idag var klänning med ankstjärt strumpbyxor, I´m a girl you know!!!!!!!
Skulle igentligen haft på mig klänningen moster hade med sig igår, men den var lite liten, så det fick bli ett annat Thea ärvt plagg.


Ni ser ju själva, den var lite liten, men attans va söt jag är!

Det bar av på stan med mama sen, hon köpte en ny plånbok. Hon hävdar att det måste bli mer mama över henne, så det blev en med många kortfack, för alla nya medlemskap. Mama o jag ska ut o jaga rabatter nu under hösten!

Sen blev det återigen lite nackträning och det går bättre och bättre som ni ser!!!!!



Lite dålig hårdag hade jag visst me!

Btw (by the way=förresten, mormor översatt för din skull!!) så fick jag en träfigur av farmor o faster när dom var här senast och tjenade på mig. Mama satte den jämte skötbordet och när jag inte är tvungen att titta på mama o papa o skratta så går mina ögon till den. Jag tror det skall föreställa bamse.
Så här ser den ut!



Bra kontraster för mig att se! OCH mycket sötare än mama o papa!

Nähä, ska ta o vila en stund ska nämeligen ner till jönköpingssporthall o kolla innebandy för min morbror tränar Tranås Damlag, så det kanske blir lite bilder därifrån imorgon.

Till er alla ta hand om er och glöm inte tvätta händerna ;o)

Over and out

Elvira

Elvira rapporterar

Idag tänkte jag beskriva dagen i bilder.

Moster, kusiner och mamas kusin har varit här idag.

Rufus tog kontrollen för att äta den, men jag skrek, AJABAJA. Hur svårt kan det vara igentligen att förstå. Jag har ALDRIG rört en enda kontroll!




Thea hoppade i mamas o papas säng
så hon ville stänga dörren. Hon är en busunge den där thea. MIN FÖREBILD!



Mamas kusin Malin ville inte vara med på  nåt foto, men det struntade mama i och tog kort ändå.



Dom hade med sig sin hund Eira, som bara är 5 månader, hon är så söt o pluffig och en riktig liten busa!




Sen diskade mama fidde efter middagen och hon hade lite sockerfall så hon var tvungen att smaka lite på vaniljbullen innan vi skulle fika. Det är inte fredag idag!!



Dom åkte hem någon gång vid 4:a så då gick mama och jag o enzo ut en sväng. Enzo rullade sig i gräset inte långt från där han hade bajsat. Visst är han söt min hund!



Sen låg jag i godan ro o kollade in trädtopparna och så bad jag mama ta ett kort, sett från min synvinkel......


.......... ni inser väl att det inte är så roligt att ligga ner hela tiden!


Tillsammans bar det av hemmåt i höstsolen för att............


......träna på att lyfta nacken på skötbordet och det gick faktist bra.



Så nu mina vänner ska Vira sova och önskar er alla en god natt, så ses vi imon.

Imon är det öppna förskolan........yehhaaaa!

Over and out

Elvira


Elvira rapporterar

Hej Farfar!!!!!!
Hörde att du läser den varje dag, kul att du gör det, då ska jag posta önskelistan inför jul här så du vet vad du kan köpa mig........... ingen äggkokare säger mama!

Idag kommer farmor och faster och säger hej till mig, har inte sett faster sen jag bara var några veckor och nu är jag ju 10 v o 1 dag. Men dom kommer senare ikväll.

Annars blir det promenader i den underbara höst vädret.

Imon kommer kusinerna och hälsar på, med Upsy Daisy. Ni ska bara veta vad dom tjatar om Makkapakka. Mama säger att jag inte kommer att får titta på sådana barnprogram utan att det kommer att bli lärorika. Som hjärnkontoret o lilla aktuellt. KUL............NOT!
Jag vill ju se "dom tre vännerna o jerry" och pippi långstrump, men mama säger att astrid lindgren bara lär barnen en massa hyss och jag ska bli lika snäll som min faster sara varit........ som om det är möjligt!

Jag ska bli som Emil, en massa hyss och man ska ju inte vara sämmre än papa som bajsade i vattnet i hätte. Dumma papa, bajsa på fiskarnas mat!

Nej ni, sov länge idag och nu ska vi ut en sväng. Försökte även prata med enzo, men det är ju lönlöst...... han struntar totallt i mig.



Inte en blick men jag är glad för det.

Over and out!

Elvira

Elvira rapporterar

Igår var jag världens snällaste bebis enligt mama och hon önskade att en sådan dag infaller snart igen! Jag kan bara säga att den som lever får se!

Mama städade massor igår men hade även tid att umgås med både mig o vovven. Sånna dagar gillar jag. Papa kom hem vid 6 nångång och då hade han köpt blöjor till mig, Huggies. Dom är så attans söta. Med Nallepuh på!

Sen har jag börjat ligga i babygymmet och det kan jag säga er är träning för armar o ben, ibland lyckas jag med att komma åt en av figurerna som hänger på det och då blir det fart på mig.



Annars sitter jag i babysittern och hänger när mama pratar med mig. Jag diggar den skarpt, men när jag blir trött kan den var lite jobbig.

Dagens outfit kommer från Åhlens och lindex



Over and out

Elvira


Elvira rapporterar

Hej hej hallå bloggen!

Natten var mkt bättre inatt än igår och fick sova jämte mama dom sista timmarna. Låg på hennes arm och sov, det bästa som finns.

Idag har mama gått en lång sväng med mig i vagnen och med Enzo, somnar så gott då.

Annars  har det inte hänt så mkt.
I helgen ska vi på dop, det är Wincent som ska döpas.

Själv kommer jag inte att bli döpt, vilket är fy skamm, då missar man ju alla paketen. Kanske ska göra det i hemlighet så inte mama o papa märker det.
I oktober blir det dop för Emil. Så jag kanske ska smyga in mitt huvud där när prästen skvätter vattnet.
Dom säger att jag får välja själv sen, kanske kanske inte!

Nej ni, nu ska jag busa lite med mama innan papa kommer hem.

Over and out

Elvira

Jag har en hals.........




Fast den syns inte särskilt ofta!


Elvira rapporterar

Jag var arg inatt, skulle jag kunna prata hade jag sagt vad felet va, men jag saknade nog papa. Mama kände jag blev arg på mig för jag inte ville sluta gapa. Men igentligen när hon blir arg blir jag ju ledsen så jag blev ännu mer arg.
Men sen somnade jag och jag vet inte om mama gjorde det eller om hon låg o begrundade det faktum att hon blev arg.
På morgonen förlät jag henne genom att skrika lite till. Då blev det min moster som tog mig när mama var ute med hunden. Jag gapa lite på henne med.

Sen packade dom på mig massa kläder och då blev jag förbannad för det, fattar dom inte att jag är trött och vill sova. När man är trött då får man inte sova och när man är pigg då SKA man sova. Hur ska dom ha det igentligen?

Vi följde moster (http://mellemelle.blogg.se) till stationen och på vägen hem somnade jag som en stock. Finns inge bättre att sova i vagnen när det är lite kyligt ute.

Nu så har jag badat med mama och hon sa att hon älskar mig, tur det man börjar ju undra när hon blir lite arg. Hon förklarade oxå att det inte var meningen att bli irriterad inatt utan att det inte ska hända igen. Jag tror henne lite (tänk när jag är 16 och inte kommer hem förrens 4 på morgonen, tror ni hon blir arg då?)

Nähä nu ska jag hänga lite med papa och tala om att han ska skälla på mama.

Over and out

Elvira


Elvira rapporterar

Ni skulle bara veta vad jag gjort inatt, eller kanske inte.
Jag hade sådär svårt att somna och slappna av igen igår som jag haft vissa kvällar. Mama o papa måste ju förstå att det blir lite mkt under dagen för mig ibland. Men tillslut så slocknade jag.

Vaknade nångång vid 3 och blev då lite förbannad på mama när hon lägger tillbaka mig i sängen efter jag ätit, då väker jag papa.

Sen vid kl 6 så blev jag riktigt förbannad, för då går mama upp med mig och byter blöjan o tar av mig bodyn? WHY skriker jag, hon säger att det är blött och att man sover bättre utan blöta kläder, men jag protesterar villt och säger att det gör man inte alls. Då väcker jag papa igen och moster med tror jag. Fick ligga jämte mama en stund, men kunde inte vara stilla så hon la mig i min säng igen.
Somnade TILLSLUT, men vakande vid 8 igen. NU VAR DET DAX ATT GÅ UPP!!!!!!!
Tror jag väckte papa igen............PUSS papa !!!!



Jag i delar av gårdagens outfit!!!

Elvira rapporterar

Nu ni mina vänner har jag varit på öppna förskolan med mama. Det var många bebisar där. Både flickor o pojkar. Svårt att komma ihåg alla namn, men några blev det. Tuva, Noah, Wincent, Elsa och Elma. Det var många mer, men minnet sviker ibland.

Jag var snäll, satt i babysittern och kollade när mama drack kaffe, då ville jag oxå ha. Men hon ignorerade mig. Sen blev det sångstund på ett täcke och jag la en spya eller 2 på mitt, inte mer än rättvist att dom ska tvätta när man inte blir bjuden på annat än bröstmjölk.

Avtryck i lera blev det oxå båda fötterna och en hand, hoppas att det blir bra.

Annars händer inte så mkt, Mostermelisa kommer ikväll och ska hålla mig o mama sällskap imon när papa åker o spelar poker. Det ska bli riktigt kul.

Nej ni, nu ska jag sova, för det har inte blivit så mkt av den varan idag och mama tycker att jag blir så gnällig om jag inte får lite av min skönhetssömn på dagen.

Puss

Over and Out



Min Fula Mama!!!

Elvira rapporterar

Kan inte skriva nu, vi ska snart till öppna förskolan....... ska bli såååå kul.

Ps papa är jätte sjuk (förkyld). Kan inte annat än att tycka synd om honom Ds.


InGa the milkmade!!!!


Elvira rapporterar

Gårdagen var jättekul  även om jag sov lite dåligt.
Papa hämtade oss kl 12 för att vi skulle fara till eksjö med honom. Han skulle göra nåt på jobbet. Så jag mama o enzo skulle syselsätta oss själva i nån timme.
Vi gick en sväng, men det blev så gräsligt varmt så vi gick tillbaka till bilen. Där fick jag mat, sen ville hon att jag skulle sova, men det ville inte jag....... som ni ser.......


o jag ser ju inte trött ut!



Lekte lite med vad som fanns till hands, mina händer.

Men iaf så slog jag igen mina blå precis när papa var klar, så vi skulle upp o hälsa på alla på hans gamla jobb.
Jag sov en stund sen kände jag att jag var tvungen att charma till mig lite extra poäng, så jag log mot alla "tanter" som stod runt omkring mig. Nnaaaaawwwww var vad man fick höra.

ANdra gången på två dagar som nån undrat om jag är en kille???? HALLLLÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!! Hur skulle ni känna om jag kallar er för pojk o om du är en flicka o tvärtom, inte så kul......... MAMA KLÄ MIG I MER ROSA!!!!!

sen bar det av hem till mormor o morfar. Där blev det mys i mormors säng och pratade lite med dom. Sen skulle ju papa envist visa upp mig och jag protesterade villt.



Vad hjälpte det igentligen, han tyckte helt enkelt att det bara var att gilla läget och det gjorde jag.!



Men inte alltför mycket!

Vi åkte hem jättesent och jag protesterade hela vägen till gripenbergs slott, tills mama sa att nu räcker det och började sjunga. Sov du lilla videung, o vem kan vara vaken då?

Så nu ska vi se vad denna dagen har att erbjuda mig, Elvira 2 månader o 3 dagar!

Over and out!



Elvira rapporterar

Mormor o morfar, here we coooome!

Jag har varit arg en stund inatt, det kändes som en evighet innan mama gav mig mat. Hon försäkrar mig om att det inte var det! Svårt att tro henne!
Jag tror tillome jag väckte papa för han grymtade lite, annars drömde han nog om en gris, vad vet jag?

Nu på morgonen var mama JÄTTE trött, så jag fick underhålla mig själv. Men det gick bra, jag låg där jämte henne o berättade historier, hon måste tyckt dom var dåliga för hon somnade.
Fast papa väckte henne med en puss innan han gick till jobbet.

Jag försökte prata med enzo oxå nu på morgonen, men han var inte intresserad, han var helt paralyserad av mamas smörgås. Den enda gången han tittade på mig var när jag nös och är det de som krävs för att få hans uppmärksamhet......... då vill jag inte ha den!

Vi ska fara hem till mormor o morfar idag, men först ska vi förbi eksjö...... det skall bli kul att se staden där mama o papa föddes.........later!!!!

Elvira rapporterar

Godmorgon på er alla sköningar!

Jag väckte mama av att jag låg o pratade i morse, hon mumlade nåt om att jag kunde prata lite tystare så hon kunde sova, men tji fick hon.

Hon bytte blöjan på mig i sängen sen satt hon o pratade lite med mig. Jag tränade mina benmuskler med att sparka henne i magen och jag måste ha blivit jättestark för helt plötsligt ramlar hon omkull. Rätt ner på kudden med täcket över sig.
Hon ville nog leka kurragömma, men meningen är ju att man inte ska se vart man gömmer sig, så jag sa till henne att jag inte ville leka.

Papa hade inte gått till jobbet än så jag pratade lite med honom oxå. Han säger till mama att hon får det bästa? Det bästa av vad, undrar jag?

Han menade mig, han tycker att jag bara är gnällig när han kommer hem, det är ju tur att han är så himla rolig. Ja menar han är inte själv så munter när han är trött o utarbetad.........dummer!

Idag står det städ på mamas schema och själv ska jag öva på att hålla tal och hålla nacken uppe. Sen blir det en långis i vagnen, det är de bästa jag vet, man ser så mkt saker då.

Imon får jag träffa mormor o morfar igen, för papa ska ha styrelsemöte......... jätteviktigt när det inte finns nåt lag att ha styrelsemöte om.

Puss på er!
 Skillnaden i viktklassen är enorm.........flera hundra gramm!


Elvira rapporterar

Iaf så har vi nu varit på stan en stund, jag låg o tittade på allt vi gick förbi och slumrade till en stund.

På BVC skulle vi inte vara förrens kl 13.00. Jag pratade lite med personalen på öppnaförskolan innan. Hon frågade om jag var kille!!!!!! Jag sa till henne att gubbe kan du vara själv.
Dom sa att jag var välkommen på fredag till öppna förskolan för bebisar mellan 2-4 månader. Jag kommer gärna. Sen tjatade dom på mig att jag skulle gå på deras babymassage som dom har i examensarbete..... självklart ställer jag på lite massage. Frågade om dom kunde massera mama oxå, men detta var visst bara för bebisar..... tur för mig!

Vågen stannade på 5590g från 5350g så lite har man ju lagt på sig. Jag har växt från 56,4 till hela 59 cm, så snart ni, spräcker jag 60 cm sträcket!

På vägen ut var det papagrupp på öppna och det var lite tomt på papor, så mama erbjöd sig att klä ut sig till man och säga att jag var en treårig dvärg, dom skrattade, men släppte inte in oss. Attans jag som såg potentiella killar till mig därinne.

Nej ni, ska ta mig en tupplur nu innan papa kommer hem.

Så här snygg har jag varit idag!


Sen är jag så här söt LUDWIG!!!!!


Puss!

Over and out!

Elvira rapporterar!


Kan tro att jag inte sovit inatt när jag somnade i babysittern, men det har jag gjort, det är bara det att det är så sövande att sitta i den. Speciellt när ingen pratar med mig och papa gått till jobbet!

 

Idag ska mama städa en massa, sen ska hon med mig till BVC för vägning o mätning. Mama säger att jag blivit riktigt stor nu, men jag tycker hon ska tala för sig själv!
Puss puss, vi ses senare!

Elvira rapporterar

Jaaa ni vad ska man igentligen säga?
Stackars mama, upp tidigt idag för att resa hem med mig till jönköping.

Farfar körde för han går taxiutbildning där. Men väl hemma så fick min mama en smärre chock. Blommorna var inte vattnade och tvätten svämmade över.
O papa hade på nåt konstigt sätt installerat en garderob på mamas sida av sängen, så där kunde vi inte lägga oss.
Jag pratade genast med papa att så här kan det inte få vara, han bara log, pussade mig och höll me. Jag kan ju inte skälla på honom när han bara myser med mig.

Jag har iaf varit jättesnäll mot mama idag så hon har fått sova en liten stund. Allt för min mama.

Så nu är jag nybadad och pratar med papa på skötbordet och han ska klä på mig pyjamasen jag fick av mormor, det går inte så bra, men med mamas hjälp går allt.

TUR du papa att vi har mama annars hade både du o jag svultit ihjäl och enzo me!


Igårkväll så satt jag i godan ro i mamas knä och tittade på sverige mot ungern i fotboll. När min morbror helt plötsligt flyger upp o skriker och jag börjar oxå självklart skrika.
Mormor sa förlåt att vi skrämde dig, men så var inte fallet, jag blev oxå glad när Zlatan gjorde målet på övertid och skriket var ett glädjetjut.



Så här slapp har papa varit under veckan mama o jag vart borta.......... skärpning papa!

Over and out!

Elvira rapporterar

Jag glömde igår att när vi var på stan så fick thea helt plötsligt inte luft och mormor undrarde då var det var? Det var en snorbuse som satt ivägen för andningen. Mama säger att astrid lindgren får jag apselut inte titta på....... vad det nu är?
 

Sen blev jag förkyld.....090903 var första gången Jag blev snorig. Har smittat mama med så hon oxå är lite snorig. Kanske ska hem o smitta ner papa med. Mama säger dock att det inte är så farlig förkylning, bara lite snorig. Säger hon, men hon vet inte hur det är att vara så liten och inte kunna andas.

Morfar köpte en ny tv igår en philips 47 tum o mama köpte en dvd-spelar till dom så nu kan dom kolla på riktig tv innan har dom haft en liten 14 tummare eller nåt. Ja liten var den iaf.
Jättebra var tvn, jag tittade lite på den oxå när sverige spelade, men det gick visst inte så bra för dom. Konstigt sverige är aldrig bra. Undra om jag har nån mer nationalitet i mig, vore bra!

Sen vart jag tjurig, men jag hade ju inte sovit på länge........ dumma dom som inte söver mig!

Mormor vaggade mig fram o tillbaka, men det hjälpte inte hon har inte det rätta knycket.


Nu har vi varit på stan en sväng igen, mormor, mama och jag. Det blev lite handlat idag oxå. Ikväll blir det grillat med hazelbackspotatis, ska fårga snällt om jag kan få en bit. Men det får jag väl inte med all säkerhet, men man kan ju fråga.

Nu ska jag ta emot morfar som snart kommer hem och har varit o pluggat till taxichaffis. Bra att ha..... tycker jag!

seeee you later!

Elvira rapporterar

Nu kom dom äntligen hem och jag sov. Konstigt nog så sover jag alltid när det händer roliga saker, undra vems fel det är?

Fredag idag och vi har varit på stan med mormor och thea.


Nappen skär sig lite, men vem bryr sig????

Mama köpte nya sockar till mig. Jag behöver inte ens tjata till mig saker jag får det ändå.
Mormor köpte en klänning och det var ´ju tur för det har hon ju inga innan......... not, bara en sisådär 100 st, men mer för mig att klä ut mig i när jag blir större.

Sen fikade dom med smörgåstårta.... låter attans gott, men fick man smaka? NEJ!
Det blåste väldi mkt, men jag var skyddad väl i min vagn.



Nej ni mina vänner, nu ska jag vila en stund...........later!!!!


Elvira rapporterar

Solen skiner himlen är blå, åh va skönt att leva då............ nej, det regnar.

Idag har varit en tråkig dag, jag har inte kunnat ligga ute i vagnen utan bara lyssna på regnet som öser ner och har gjort det sen halv 2 eller nåt.

Mama vill att jag ska sova en stund till för jag är lite gnällig men jag envisas med att inte göra det. Så hon sjäng en sång för mig..... den gick nåt så här:

"Nu du kärring får du ta o skärpa dig jag vill inte höra på ditt tjöt" då skällde jag på henne.



Sen tog hon kort på mig i min nya napp.



nu måste nog mama äta snart för hon är såååå gnällig!

Over and Out!

Elvira rapporterar

 
Här är han, den söta rufus...... kul att han vann över mig, men vänta du bara tills jag är 10 månader och oxå har skrattgropar...... då kommer dom smälta.

Imon kommer mormor o morfar hem från kreta och det ska bli så roligt att träffa dom igen. Mama tycker det skall bli skönt att kunna släppa hemmet. Men hon saknar visst papa mkt och det gör jag oxå........ massor. Fast säg inte det till mama för hon är arg på papa.......... ibland är han inte riktigt klokig....... eller hur thea!


Här kommer dom..... knoll o tott.......


http://mellemelle.blogg.se och http://totallyzero.blogg.se

Puss o Kram

Over and Out!

Elvira rapporterar

Mama sa till sina syskon igår......
"Är inte Vira den sötaste bebisen i hela världen?????"

Man skulle ju kunna tro att dom svarade ja........ men ack o ve, det finns en sötare? Hur har dom mage att säga så om mig?
Jag som inte vart annat än snäll sen jag kom hit!
Det är tacken man får...........*snyft*

O mitt i all denna uppståndelse så har mama bestämt att jag ska ha en ny napp! Vad menar hon med detta. Jag tyckte att den gamla var ok, men mama sa att ombyte förnöjer....... Tur att den var röd iaf.

Vem var sötast då????

RUFUS.......................

Elvira rapporterar

Mama säger att jag är den snällaste flicka som finns. Jag kan igentligen bara hålla med. Snäll som jag är!

 

Idag gick vi ner till mina kusiner och fikade. På vägen ner så såg vi en bebisgroda, jag ville ha den men mama tycte att det kanske inte var så lyckat att lägga den i vagnen hos mig. Aldrig kan man få nått.

 

Thea var en prinsessa idag och målade jättefint med nån glitterfärg. Jag ville också måla, men som vanligt så fick jag inte det.

 

 

Undra hur gammal man måste vara för att få göra saker här i livet.

 

Oh jag glömde nästan, jag fyller 8 veckor idag……. GRATTIS till MIG!!!!

 

Nähä, nu ska jag syselsätta mama lite till innan jag tar mig en tupplur.

 

Mama säger att jag måste skriva att Zlatan gjorde mål i ligadebuten…… vem sjuttsiken är det? Kanske nån mama o papa känner. Iaf så verkar han vara bra på fotboll. DE DU LUDDE!

Antar att han är lika bra på fotboll som ludde är på badminton…….. ;o)

 

Se ya later!


RSS 2.0