Elvira rapporterar om premiärtur på cyklen

Den skedde idag kl 10.30 nånting.

Mama  jag på cyklen ner till hennes jobb där hon skulle lämna in sin ob lista. Det tar väl kanske tre minuter, mama ville ta det lite lungt i början.
När vi ändå var där så sa mama att hon var tillgänglig för jobb efter sommarjobbet i aug.

Då säger dom att dom har ett vik nu, nån som ska börja nån annanstans. Mama blev så ledsen, det finns ju ingen som kan ha mig.
Jag ställer bara till med problem, ska nog flytta.

Hej då!

Elvira rapporterar om helg o marknad

Ja ni det hela började på fredagen med att mama o jag åkte ner på stan, men när vi var där så sa papa att han ville gå efter jobbet. Vi åkte hem igen.
Jag fick ju 50 lappen av tanten o farbrorn.

Vid 2 åkte vi ner o träffade papa. Jag fick en ballong, en sån där som flyger. En nyckelpiga........ åhhh den var så fin. Jag blev så glad.
Dom gjorde ingenting sen, bara gick fram o tebax o kollade på folk.

PÅ lördagen så gick jag upp med mama o hon satte ballongen på räcket på ballkongen och vipps så var den nyckelpigan fri. Men mama, vad har du gjort. SJälvklart blev jag ledsen men hon lovade mig en ny(tur för henne).

Vi åkte ner ensamma jag o mama, papa skulle ta bilen och mama köpte en ny ballong till mig. En med Barbapapa på, så fin o rosa. Men det tog inte många minuter innan den rymde den oxå. Men uj uj uj vilken otur man kan ha igenltigen.
Mama gick tillbaka till mannen och sa att den slet sig och bad om att få en ny, vilket hon fick. OCH DEN BALLONGEN står här i lägenheten nu.

Farfar kom en sväng igår, trots att han var dödsjuk i snorig näsa på lördagen, så trotsade han sina smärtor och den höga febern (på 37,4) och kom o hälsade på mig. Jag har väl världens snällaste farfar elller?

Vi åkte till Mediamarkt o farfar köpte en WEBcam om en digital fotoram till Gfarmor Britta på morsdag. Jag hoppas hon ble gla!

Sen skulle papa byta sina ena shorts på a6 och vi åkte upp dit en snabbis. Så gick dom in på telenor och kollade på en telefon som mama vill ha, den hette Sonyericson X10 mini och hör o häpna nu, papa köpte den, men inte till mama utan till sig själv. Ha rni hört nåt så egoistiskt? Det var ju iaf mors dag och han bara går in rätt upp o ner och köper den. Mama blev ju självklart lite ledsen, men ville inte visa det. Jag ska köpa en telefon till mama, en mkt finare än papas.



Glömde berätta att mama köpt ny cykel, en apollo Haga, superfin med barnsadel och åh så köpte hon en cykelhjälm til mig. Så nu ska cyklas.

Men mitt viktigaste budskap är idag, ta hand om varandra och ta vara på all kärlek.

Over and out 

Elvira

  

Elvira rapporterar om det trevliga paret

Dom bor i andra huset. En äldre dam o herre. Dom tycker mkt om när vi stannar o pratar med dem. Mama pratar massa o jag bara skrattar.

Jag vet att mannen heter Tage, men damen kommer jag inte ihåg.

Iallafall så fick jag 50:- av dom i födelsedagspresent. Tro om jag blev GLAD. Jag vet att man ska spara sina pengar men jag fick faktist lov av tanten att köpa en ballong på marknaden idag.







Jag är super glad.
Det fattas ju nu bara 499 950
Till sommarstugan


Over and out

Elvira



Elvira rapporterar om födelsedagspresent

Jag önskar mig en SOMMARSTUGA

Den kostar bara 500 000, det är det ENDA jag önskar mig.



Over and out

Elvira


Elvira rapporterar om väntan

Jag sitter här o väntar på att papa ska komma hem från jobbet. Jag saknar honom massor när han inte är hemma och nu vill jag att han ska komma hem. Han har varit borta hela dagen och jag saknar honom massor.

Han har visst massa att göra idag, men nu ringde han för att tala om att han kommer hem bara för att åka o träna. Han är ALDRIG hemma.

Nähä, ha en skön kväll, imon ska jag hälsa på mormor o morfar igen för papa ska klippa sig.

Over and Out
Elvira

Elvira rapporterar om hur söt hon är

Ja ni just så SÖT är jag. För er som inte träffat mig tycker jag synd om er. Jag önskar att ni träffat mig när jag var mindre så ni sett vilket mörkt hår jag hade då och nu är det som solen gett mig lite av sina strålar så ljust har det blivit. Det kommer att bli totallt änglalikt på mig. Bara så ni vet. Tvivlar ni, kolla själva.



Här ser ni ju mörkheten och nu .......



Ja ni ser ju själva.

Tidningen jag läser är hänt bild och man måste ju hålla sig uppdaterad.......

Over and out

Elvira

Elvira rapporterar om kräks

Ja ni vad ska jag förtälja er om helgen?

Jag SKULLE ha badat i lördags med icke sa nicke, jag la en enorm spya i bilen innan vi skulle in. Så det var bara att vända o åka hem igen.
Igår när mama hade envisat sig att ge mig lite gröt fast jag inte ville ha så kom en spya till.
Mama blev lite ledsen när jag inte äter så idag har jag faktist ätit lite utan att kräkas.

Ni som undrar om mama inte ringt sjukhuset så kan jag säga, att det har hon gjort och jag har en förkylning i tarmen. Jag fiser inte jag nyser. Konstigt eller hur?

Men bilder blir det inte gott om när den stora datorn inte är igång. Ska se om jag kan fixa nån bild hit så ni ser vad fint jag växer o frodas.

Over and out

Elvira

Elvira rapporterar om en kattunge.

Om ni tittar på kommentarer i inlägget under så skriver Morbror P´s tjej Lisa att dom ska ha kattbebisar och undrar om jag vill ha en.....

KLART JAG VILL, vem vill inte ha en kattbebis?????

Kolla va söta dom är




ÅÅHHHHH va söt, tror ni mama o papa går med på en?????


Ne....... ite jag heller, men man kan ju alltid fråga!  ;o)

over and out

Elvira


Fötti grader..........

Jag måste ha haft det inatt, jag väkte mama o sa att jag var törstig o lite hungrig. JAg fick lite välling o lite päron mer och alvedon tror jag.

Somnade gott jämte mama igen. Ahhhhh det är det apselut bästa som någonsin finns att sova jämte mama o papa. Man kan liksom bre ut sig på ett helt annat sätt. Sparka papa lite i ryggen, kolla mamas tänder, klappa dom
 lite hårt så dom vaknar. JA ni man kan göra så mkt när man får sova imellan dom.

Jag har varit sjuk i tre dagar nu och det tycker jag räcker gott o väl, nu vill ja bli frisk. Mama säger att det är papas fel. Han sa "om du bara kunde vara lite sjuk, du är ju så mysig då" TJi fick han. Nu är jag sjuk med måtta kan jag säga. Kanske mama ska åka till sjukhuset med mig. Men det behövs nog inte. Men om mama skulle bestämma så skulle vi bo där tills jag blev frisk.

Det har ju inte hänt så mkt denna vecka då eftersom jag har feber, men snart ska papa till Barcelona o köpa Zlatan. Då ska mama o jag vara hos mormor o morfar i nästan två veckor. Det ska bli så kul.
Min morbror tar studenten och vi har köpt nåt superfint till honom, jag kan ge er en ledtråd....NR 9 & maximilliam, det är allt jag kan säga, plus att den var SUPER dyr oxå   ;o)

Faster som tar studenten kommer att få nåt fint hon me, hon har ju iofs Johannes men skulle det vara på väg utför kan jag  köpa Chavi till henne, han är så söt och sen har han nog lite mer pengar än JOhannes oxå. Senast jag kollade så betalade inte IBF tranås den bästa spelarlönen, men jag ska ta mig ett snack med deras tränare (som råkar vara min morbror P) att mer saft till killarna................ eller hur Johannes!

Komplicerad familj, kanse men jag ska reda ut den åt er.

Papa A, hans papa (min farfar) Jan och Gfarmor Britta är Jans mama. Gfarmor har en bror som bor i göteborg som heter Berne o hans Fru heter Karin, dom fixade mamas o papas första lägenhet i gbg...Tack!

Farmor Helen har 4a barn, min papa, Farbror Patrik, Farbror Anton och Faster Sara som tar studenten.
Farbror P flickvän heter Jill och dom har en hund som heter Samba
Farbror A flickvän heter Sara
Faster S pojkvän heter Johannes som spelar innebandy i min Morbror P´s Lag.
Farmor har en papa (min gammelmorfar) Som heter Evert som har en brutta som heter Marianne. Farmor har en snubbe som heter Tomas och är guldsmed ni hittar honom här, han är super duktig 
http://www.tomasandreae.se/ .

Jag tror det var hela Papas släkt.

Här kommer mamas......... den är stor.

Mormor Susan och Morfar Tomas har 6 barn och just nu 4 bonusbarn.
Morbror Patrik vars flickvän heter Lisa och är supersöt och Personlig tränare om ni behöver hjälp.
Mama
Moster Fidelie som har en pojkvän som heter Claes dom har 2 barn, mina kusiner som heter Thea 3 år o Rufus 1,5 år. En hund som heter Eira o några katter......
Morbro Ludde..... han ä inte klok, han tar studenten i år.
Moster Melisa och hennes pojkvänn heter Klänning, nej ja menar Henning och han är lite klokig  ;o)
Morbror Ozborne, han är mormors favvo säger mama!?!?!?! Men jag vet inte, det känns som om det är jag!
Sen är det 4a bonusbarn, söta som få.

Morfars mamao papa heter Birgit o Karl-Arne dom är mina gammelfarmor o farfar, samma som Britta o Evert.

Jag hoppas att ni har fått lite klarhet i min komplexa släkt en sak är iaf säker, det är den bästa.......

Over and out

Elvira

Elvira rapporterar om att hon ska vinna en iphone

http://www.whocaresitsonlyfashion.com/2010/05/tavling-vinn-en-iphone-3g-s-16-g.html o det gör man här. Heja mig!

Elvira rapporterar om inte alls nåt viktigt

Man kanske har dagar där man inte riktigt är så pigg som andra dagar och idag har jag en sån dag. Jag kan ju inte prata och kan därför inte tala om för mama vad det är som är fel.
Mama tror att det tänderna i överkäken som är på G, men det blir väl bättre skulle jag tro.

Igår var papa seg på morgonen och han hade jättesvårt att ta sig ur sängen. Mama o jag försökte verkligen att sparka honom ur sängen. Men ibland är han så mkt starkare än både mig o mama.

Vi åkte till nässjö och lekte lite med Eddie Milton Wincent Adam Tyra och Alfons, det var trevligt att träffa lite andra barn även om jag var trött.

Detta var igår och nu är det idag och jag är mkt piggare.

Jag har sovit en lång stund och ätit, sånt blir man glad av. Man blir iof glas för mkt. Gladast är jag nog när papa är hemma. Han är liksom lite av den bästa. Han busar med mig hela tiden. Mama me, men inte lika mkt.

Snart är det helg igen.


VEM LÄSER?




Vill du lämna ett avtryck i kommentar fältet här nedan, är lite nyfiken på vem DU är som läser detta??

Elvira




Elvira rapporterar om veckopeng.

Ja ni som alla barn här i världen så har jag veckopeng. Det ska inte vara mer än rätt tycker jag.
Men denna vecka så efterskänker jag min peng till papa. Bilen gick sönder och det kostade mkt så det är ju liksom inte mer än rätt att jag drar mitt strå till stacken.

Mama däremot lever som hon vore miljonär........... tycker hon oxå ska skänka papa 20:-

Farmor o PlastFarfar har varit här idag och jag fick ett par SUPER snygga Jeans, mina första och en Jeans Jacka. Jackan är lite stor än men jeansen passar Perfect. Jag är så super snygg i dom.

Tack Massor farmor och hoppas att det inte tar för lång tid innan vi ses igen.

Kram alla

Over and out Elvira!

Elviras Lista





1. Vända från mage till rygg: Check
2. Vända från rygg till mage: Check
3. Skratta: Check
4. Åla: Check
5. Krypa: Check
6. Min egen krypstil: Check
7. Resa mig: Check
8. Gå längs möbler: Check
9. Gå till mama o papa: Check
10. Sova hela natten: Check
11. Peka på Lampan: Check
12. Kissa på TOAN: Check
13. Prata:
14. Säga NATIONALENCYKLOPEDIN:
15. Fått plats hos dagmama: Check
16. Börja skolan:
17. Ta studenten:
18. Flytta hemifrån:
19. Få jobb:
20. Få barn:
21. Gifta mig:

Elvira rapporterar om 10 månads besiktning!

Det finns ingen som stökar ner så mkt som jag gör säger mama. Kan detta vara möjligt. Jag eller mama ska försöka bevisa detta för er nångång. Hon sa hon städade i helgen och när vi la oss hade jag ju självklart spridit ut mina grejer på golvet. Det är ju såååå mkt lättare att hitta dom då. Men mama verkar inte förstå det. Jag gör som papa gör med sina kläder. Fast ärligt så verkar papa INTE hitta dom när han lagt dom lite varstans på golvet.

Vad är golven till för?

Igår var ja o mama på BVC. Det var dax ¨för 10 månaders check up:
Utsidan var lite skrovlig, så farfar, med lite vax så blir den som ny igen.
Insidan PERFECT.
Gasen, ingaproblem. Utsläpp, det normala.
Extra tillbehör? JA!
Klappa, Peka, Gå, Vinka och Pussas. Så det var toppen.

Vikten låg runt 10 135 (k)g och längd en si sådär 73 (c)m

För er nu som undrar vad jag drar för stl, så är det 80, MEN mama köper 86, det är ju lite konstigt ibland och bättre det är för stort än för litet.

 Det fanns den supersöt badräkt på www.ahlens.se

MEEE like!

Nähä, ska väl förbereda mig inför vad dagen har att erbjuda. Jag försökte att få följa med papa till jobbet idag, jag skulle kunna ställa upp som vittnes stöd, nåt jag skulle klara av galant. Men inte idag sa han. Sen när jag blivit lite större. DÅ SKA JAG FÅ FÖLJA MED PAPA TILL JOBBET.

ÖF Idag för sista gången i denna grupp, sen blir det allgrupp med massa barn och det är ju inte lika kul. Jag är ju äldst idag, så man vill ju vara extra fin. Ska ha på mig: I love DAD tröjan....... den är bara sååå fiiin.

Puss på er alla

Over and out

Nyckelpigan!!!   ;o)

Elvira rapporterar om lampan i taket.

Farfar o g.farmor var här o tog hand om mig när mama o papa var på handledar utbildning. Jag lärde mig då att peka på lampan i taket i storarummet och nu gör jag det hela tiden. Mama försöker att få mig förstå att det är inte fint att peka. O papa säger PEKA PÅ!

Jag är pigg nu, men natten jag var som sämst så höll jag vaken mama hela, ja nästa hela natten och papa såg jag inte skymten av. Han hade nog flyttat då. Men alltså jag var dåligt trots vad mama säger. Hon säger att jag är som papa. Lika sjuka av 38 graders feber. Ring akuuten meddesamma..........

Så nu är det helg och vi ska visst inte göra nåt, mama tycker att vi ska sova och jag tycker självklart att vi ska ut i naturen och leta skatter. Det kanske blir så att vi går en säng i skogen.

Nåja, ska sova nu, ha det gött alla därute.

Over and out
Elvira

Elvira rapporterar om lite krasslig!

Jo det är sant igen, jag har feber. Jag är ju inte direkt dödsjuk, men sjuk är jag. Mama har ringt till doktorn så han ska få titta på mig, men han ringer inte tillbaka. Vad är det för typer igentligen.........?

Dagens sjukvård vad är det med den??????


Nåja, ni ska nog se att vi kommer ner till doktorn idag iaf. Det tråkiga med att man har feber på tisdagen är att man inte kan gå på öppnaförskolan. Jag tycker inte det är så farligt, men mama hade velat komma iväg o leka lite. Hon är bra barnslig hon.

Jaha, sova kan man göra, men inte om man inte vill. Som inatt så har jag inte sovit alls mkt, jag har klängt på mama och sovit på henne. Hon eenvisas med att väcka mig sen o flytta på mig då får hon skylla sig själv.

Nähä..... vi väntar fortfarande samtal......... dumma doktorn!

Over and out


RSS 2.0