Elvira rapporterar om valborg!!!

Valborg here we come, vilket i stort sätt betyder att vi ska GRILLA....... jag kanske inte kan äta deet, men jag kan smaka.
Jag ska fira valborg med kOsinerna och sen ska jag sova hos farfar så mama ska sova hos mormor. Hon ska äntligen få sova. GRATTIS MAMA....


Idag fyller MATILDA SLADDEN år, hela 13 st. Jag hoppas hon bjuder på tårta i helgen........ annars Matilda så biter jag dig!

Ska se om jag hittar en bild på Matilda



OVER And OUT

Elvira!

Elvira rapporterar att hon står själv!

Jag glömde tala om.......

JAG KAN STÅ!!!!!!!

Utan att hålla mig i, kan nu fatta detta? NEJ! Int ja heller.

Nu ni, nu är det inte långt kvar......... tills jag GÅR!!!!


HejSvejs!


Elvira rapporterar om dagar som gått!

Söndagen  kom farfar på sin motorcykel. Jag blev ju självklart skrämd utav att han hade hjälm o svarta vantar på sig. Men så snart han tagit av sig hjälmen så känner man ju igen det trynet.

Jag fick dock inte provköra moppen, men snart, bara jag får lite längre ben så når jag nog ner till pedalerna.

Vi gick en låååång sväng i skogen med enzo och det var underbart, farfar har lite dålig kondis så han måste nog komma oftare o gå med oss i skogen så han inte blir så mör.
Mama lagade mat när vi kom hem, lasange med sallad. Men som vanligt så fick jag inte smaka nåt, för jag hade redan ätit, men det blev allt lite vit´löksbröd för min del. Och det är ju minst lika gott.

Sen blev det måndag och då gjorde vi inte mkt ja o mama, vi bara va!

På tisdagn kom mormo o morfar ner o hälsade på en snabbis. Morfar skulle kolla på en bil, men den var alldeles för repig för mormor.

Så morfar här har du en bil, behöver bara lite puts, annars är den fin......



När dom åkt hem så åkte mama o jag ner till stan för att gå på öppna och som vanligt så grät Willy när jag var i närheten. Han kanske inte klarar av en stark o självständig kvinna?

Ja ni det var min tisdag, jag sov lite, vilket resulterade i att jag sov ända till kl 08:00 idag, WOW för mig.

Mama plockar lite i lägenheten nu och jag ska vila lite. Det blir torsk till middag idag.

OVer and out

Elvira!!

Elvira rapporterar om blogg på beställning!

Japp det kan man göra nu för en dyr summa pengar så kan jag höja just DIG till skyarna.

Farfar har beställt ett och han bad om Reavarianten så den blir ju inte så snäll som deluxen.

Bilden blir ju sådär, jag menar hade han tagit kristallinlägget hade jag självklart photoshoppat hans bild. Men nu blir det inte bättre än så här!



Det ville sig inte riktigt med bilden, kanske för den var så himmla dålig



Men men här är han iaf.

Farfar han är bra att ha,
han är dock inte lika smart som ja.
Han skrattar o busar
han tillome snusar.
Han hälsar på mig väldigt ofta
så att gammelfarmor blir fri o kan softa.
Han är inte så bra på att laga mat
men han tillför en massa tjat.
Han är dock väldigt duktig på att äta
o hjälpa mama med hyllor o mäta.
Ja ni som ingen farfar äger
ring Jan o bjud på en jäger.
Så kommer han med lek o bus
o sin förbannade dosa snus!

Så farfar, räkningen kommer med posten

Over and out Elvira

Elvira rapporterar om, ja ni vaddå?

Det känns som om veckorna bara går och vi med dom. Vi vet inte riktigt vart tiden tar vägen eller vad vi gör med den. Mama o jag var på ÖF igår för första gången på flera veckor. Det var riktigt roligt och jag lekte med alla barnen.
Vi gick hem med Linnéa o hennes mama som jag inte vad hon heter. Lovar att jag ska fråga henne nästa vecka. Sen så ville jag inte sova, jag somnade vid 19 första gången och jag var totallt slut. Jag skulle kunna fortsatt att sova om inte mama väckte mig efter en stund. Hon ville ju inte förstöra hela natten med att jag skulle somna redan kl 19.

Papa kom från träningen sen och då blev det fotboll för hela slanten. Inter-Barca och det blev whopas för Barca som förlorade med 3-1, men det är ju en mach kvar. Hejsa Zlatan.
Nu tänker ni säkert....... öh 10 månader och så insatt i fotbollsvärlden, jajamensan säger jag då. Det ska ju börjas tidigt.

Idag blir det inte mkt, papa sticker till Köpenhamn imon för dom inte kom iväg till Mallorca pga askmolnet, lite tur för oss, mkt tråkigt för han.

Over and out

Elvira

Elvira rapporterar om helgen

Papa kom hem redan halv 4a igår, tro att både jag o mama blev förvånade när vi trodde det var en inbrottstjuv som ryckte i dörren och enzo skällde. Men där stod han, Papa i egen hög person. Känns som det var länge sen vi såg papa så tidigt på dagen.

Vi gav oss ut med enzo på promenad i solen uppe i skogen. Det var SUPER skönt, iaf för mig som fick sitta i vagnen i nästan 1,5 timme.
När vi kom hem så var jag riktigt trött, jag menar frisk luft blir man trött av. Så jag la mig redan vid halv 9 och somnade som en stock.
Sov ända till halv 2  innan jag fick välling.

Papa var uppe o hoppade inatt, mama undrade vad det var som var fel och han sa att det låg där????!?!?! Han håller väl på att bli tokig tror jag. Han la sig iaf sen igen efter att känt igenom sängen så att det inte var nåt ivägen. GALEN!!!

Idag är farfar här och dom har kollat på Hockey och HV vann, vilket var tur. Sen prommis i blåsten och så fotboll på det. Mkt sport blir det.

Imon så är det tipspromenad på schemat och det blir väl mama som vinner som vanligt...... HEJA MAMA!!!!!

Jag ska snart hoppa isäng och inatt ska jag sova HELA natten har jag lovat mama.......yea sure!!!!

Gonatt

Over and out
Elvira


Elvira rapporterar

Jag ska skriva lite själv här nu utan hjälp av mama:

v                                 vvvvvvvvvvv                                                             vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvxvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv                                                           gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggjkkkkkkkkm                        mµµssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssvcccccccyu5555555555555555vc cccccccccc         ccccccccccccccccccccccccccc           ggggggggggggggggggggggggmgnnm tnbtttttttttt23333333333333333333333333333333333§23 32§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

Ja ni vad man kan åstadkomma med bara lite vilja.
Undrar ni vad som står......... det säger jag inte!

Elvira rapporterar om brev på posten

Idag kom en lapp om ett paket som låg o väntade på mig vid tobakshandlen på torpa plan. Mama o jag tog Enzo i koppel och begav oss mot paketet.

Väl framme så stod det hämtas efter 16:00 på lappen, men mama hade tur. Damen i affären letade upp paketet i säcken.
Så här såg det ut som låg inuti paketet.



Tack momor o morfar för superfiiiinacooola skor. Med Ferarri oxå, då blev papa glad!

Over and out

Elvira

Elvira rapporterar från sjuk(lägenheten)

Jag har FEBER och inte så lite heller. Jag tror det så så mkt som papa burkar ha när han är sjuk. Jag känner mig totallt hängig och är inte alls med på noterna.

Den kom igår eftermiddag. Vi var i lekparken på förmiddagen med Theo o Sandra. Jag gungade för första gången i mitt liv och tyckte detta var superroligt så jag o Theo gungade medans mama o Sandra puttade på.



Yehhaaaa!!!

Vi satte oss i gruset en stund sen och det var inte lika roligt.....



Det ser verkligen ut som om vi gör reklam för nåt och smajlar o ler, men så är inte fallet. Vi leker, jag tycker bara inte om att smutsa ner mig....... hahaha eller hur!

Här en bild på STORA lekparken som enzo vaktade.....



Nåja, det var väl det jag hade att säga för denna gång. Vi ses snart igen!


Elvira rapporterar om mamas jobb!

Ja ni då har mama inget jobb längre.
På morgonen den 9:onde april så ringde hon sin chef i Göteborg och sa upp sig.
 Hon meddelar här genom mig att om det är nån här i Jönköping som har ett jobb över,
 ge det till min mama då.

Over and out
Elvira


Elvira rapporterar med Feber!!!

Ja som rubriken säger, jag har FEEEEBER, kanske inte jätte mycket och sen är jag supersnorig. Det blir glass idag. Man ska få massa glass när man är sjuk!
Eller Hur!!!!


Elvira rapporterar om påsken!

Det kanske är dax att uppdatera om vad som hänt under påsken, jag förklarar i bilder.

LÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGfredagen började med att Morbror P o Lisa kom förbi o drack lite kaffe, dom var på väg ner till Helsingborg för lisa skulle bada. Fråga mig så har vi ett utmärkt badhus här i Jönköping med rutchkana o allt. Kanske dom kände för att stödja skåne lite när dom ligger så nära danmark........



VI packade sedan ihop det mesta, eller mama packade jag gnällde mest över att det tog sån himmla tid för papa. Han är värre än mama o mig tillsammans.
VI sov hos farfar, eller kanske vi stökade till hos farfar och enzo bidrog med att håra ner så mkt som möjligt. Kan ju kännas taskigt, men så mkt hår han lämnar hemma så tyckte jag att det var snällt att han gav farfar lite oxå.

PÅ kvällen gick vi en sväng och tog lite bilder......





Rådjuren visar papa röven.......hihihihihih!!



Vi gick i två timmar och farfar nästan svimmade tillslut, lovad mama att inte säga att hon nästan gjorde det oxå!!!

Sen kom PÅSK afton och vi gick runt en sväng på stan. Mama köpte en hink med spade och vattenkanna till mig som påskägg. VIlle haft godis, men jag FÅR inte äta det säger mama.

Papa köpte två t-shirtar till mig, en med en basketboll o en med fotboll.



Visst ären snygg!?!?!?

Efter att vi varit på stan for vi upp till G.Farmor på kaffe. Berne o Karin var där så jag pratade lite med dom. Borstade tänderna och hade mig. Berne tyckte att jag växt så in i bomben, men det är ju klar jag var ju bara ett par veckor när han såg mig första gången.



Sen bar det av till mormor o morfar för påskmiddag och det var supergott (säger mama).



Kvällen spenderade vi hos mina kusiner för papa var tvungen att se på ett gäng pojkar som jagar en svart prick på tv:n, medans jag o mama lekte med Ruffe o Thea.

Söndagen kom alldeles för fort och papa skulle spela BADMINTON med farfar o Jörgen. Jag o mama stannade hos mormor o morfar för lite socialisering. Papa vann inte som vanligt och som han säger, han missar allt o skjuter utanför (det är inte dom andra som är bra, det är papa som är dålig).

Mama tog en massa kort när dom hoppade studsmatta som hon lägger upp senare för det tar sån himmla tid.

Ha nu en superbra dag och tack alla för en trevlig Påsk.

Over and Out Elvira



Elvirappoprterar om tiden innan påsk!!!

Ja ni, torsdag igår.... skärtorsdagen och vi var på ÖF i kyrkan, dom lurade upp oss sen till kyrkan där man fick se jesu uppståndelse.

Jag har nog lätt VG hos Gud nu och känner då att det där med dopet är överspelat nu och vi nu har en överrenskommelse. Jag o han där uppe....



Dom visade oss sista måltiden som Jesus åt med sina lärjungar



och den stora frågan som barnen hade när vi gick runt där, VAD ÅT DOM?????

Ja ni, vad svarade dom.......... Bröd och vin. Stackars Jesus som bara fick bröd o vin sista gången han åt. Själv hade jag nog lätt tagit TACOS!!!!

Nåja, nu är vi polare, han o ja iaf. ¨

Vi ska sova hos farfar i påsk och det ska bli sååå kul. Jag älskar att busa med honom, sen ska jag riva ner hans fina saker me.


Det blev en paus där, men det var ju inget ni märkte av. Morbror Patrik kom förbi me Lisa dom skulle till helsingborg för att gå på spa. Jag skulle igentligen följa med, men jag är inte så bra på att simma så jag får vänta tills nästa gång dom åker.

Nåja nu ska vi packa ihop det sista och sen bege oss.

God Jul alla........ nämen va säger ja, jag menar glad Påsk

Over and out

Elvira

RSS 2.0