Elvira rapporterar

Ja ni då sitter man här i ett hus, ett stort hus om vi jämnför med våran lägenhet.
Det är min morbrors hus som vi ska bo i under veckan. Det är jättefint, med stora ytor. Synd bara att dom inte tog med sig min gåstol. Jag hade ju kunnat öva gärnet här då. Men, nej nej, dom tänkter bara på sig själva.

Farfar och gamelfarmor har varit här o hämtat sina julklappar som kom några dagar försent. Det struntade dom i, men hade det varit jag som inte fått min julklapp på julafton så hade jag blivit JÄTTE arg!

Men nu till dagens stora sanning som mama säger. Jag Elvira Sanna Dora sov hela natten inatt. Dom la mig vid halv elva och jag sov ända tills mama gick up kl kvart över 6. Mama blev totallt mållös och visste inte hur hon skulle reagera. Jag sa bara att det kommer inte bli nån vana.

Jag spenderade fm med papa och vi skrattar och leker en massa. Det är så kul att slippa mama ibland, fast det är skönt när hon väl kommer hem sen.

Nåja, sova ska jag göra nu, men INTE hela natten.

Ni får alla ha det så bra.

Kram på er
Over and out Elvira!

Elvira rapporterar om Julklappar!

Då var det slut på julen, kan inte för mitt liv begripa vad det är sånt tjat om igentligen? Massa mat som jag inte får äta o massa saker i papper som bara ligger och skräpar sen.
Nej tacka vet jag promenader med mama o papa, det är verkligen nåt att se fram emot.
Nåja, jag ska tacka alla som jag fått julklappar av.

Mormor o morfar, tack för presentkortet
Farfar o Gamlefarmor, tack för pulkan och tröjan
Farmor, Faster o Farbror, tack för badrocken
Farbror P, tack för leksaksgiraffen den smakar super!!!!
Moster F m Familj, tack för kläderna och leksaken. Den smakar gott den me!
Morbror o Lisa, tack för KISS
Moster o morbröder tack för barbapappaklänningen!
Matilda tack för handduken
Mamas farmor o farfar tack för pengarna
O sist men inte minst, papas morfar, tack för pengarna. Dom kommer väl till pass när jag ska inhandla mig barbies och andra nödvändiga saker.

Mama säger att det inte blir nån barbie, men jag ska inte ge mig. Jag fick en superfin docka av mama o papa i julklapp....



hon heter Maria och är min bästaste kompis näst efter mama o papa. den finns på
www.rubensbarn.com om nån vill köpa mig en till!

Jag kände mig inte 100 på julafton och farfar trodde att det var lite fel på honom för så fort han visade sig så kände jag att jag ville gråta lite. Men det var verkligen inte hanns fel. Det körde liksom i magen och han råkade visa sig när det tryckte på som mest, förlåt!
Men det löste sig sen, bokstavligt talat!

Så nu är jag hemma med mama o papa igen. Mama har jobbat idag så jag har lekt med papa hela dagen. Sen lagom till mama kom hem la jag en sörja i blöjan. Tyckte faktist det var rätt åt henne........ tihi!

Snart är det ett nytt år och jag fyller 6 månader. Då ska jag börja med riktig välling, mama håller tummarna på att det går bra.

Lägger ut lite bilder till!



Här är farmor Helen, hon har ätit upp en hel karta med paradischoklad som ni ser..........det är ju tur hon gympar!



Här är farbror Patrik och man ska inte blanda ihop honom med morbror Patrik, fast man ser enkelt skillnad på dem. Farbror Patrik har mindre hår än morbror Patrik och kanske lite mer muskler......... se själva...



Här nedan kommer faster sara med sin kille, han spelar innebandy i morbror patriks lag, världen är visst väldigt liten ibland.



Jag skulle meddela till alla som spelar innebandy i johannes lag, Johannes bjuder på saft efter träningen härdan efter. Det har han lovat....... ;o)

Nåja, tänkte lägga in en bild på min farbror anton, men han har en viss räddsla för mig. Kanske jag verkar skrämmande, konstigt jag som är så snäll o söt. Nåja anton, jag skickar en blöja till dig!

¨Nej ni, nu ska jag hoppa isäng för imon ska vi till A6 o inhandla en overall till mig så jag kan åka pulka.

Tack återigen alla för julklapparna.

Over and out
Elvira

Elvira rapporterar

Ja ni alla som läser denna blogg!

Idag är det dan för dopparedagen vad det nu menas med det, själv skulle jag vilja säga. Dan före stora paketöppnardagen. Jag har önskat mig en massa saker, som:
Pennor, ritblock, en prinsessborg, ett eget rum, hästar, barbies, dockor, men inga kläder. Jag hatar att få kläder. Mama som nu är min mama informerade mig att det jag önskat mig ska jag få....... yehaaaaa. Inom några år. Men halllllååååå hur kul är det.
Jag kan slå mig i backen på att jag får en massa kläder. Dom säger att det behövs eftersom jag växer hela tiden och behöver då nya kläder så jag slipper gå inlindad i en handduk. Men jag skulle inte protestera.

Papa jobbar hela dagen idag och jag vet att mama blev lite arg, men vad ska man göra, nån måste ju jobba i familjen och när nu inte mama gör det så, blir det på papas lott.

Idag ska jag hjälpa mama att plocka iordning o packa lite inför hemresan. Ska packa med den fina klänningen som jag ska ha på mig imon.
Jag kommer bli supersöt.......As always.

Nej ni, här blir inte disken diskad.

Jag önskar er alla EN RIKTIGT GOD JUL och ta hand om de dina. Man har bara dom.

OVer and out

Elvira


GOD JUL!!!!!!!

Ja ni kommer att ha svårt att tro att jag har blivit så stor som jag nu är. MEN jag kan sitta, jag sitter lull som moster sa, men jag kan sitta.
O på bvc i tisdags så stannade vågen på 7950....... nästan 8 kg. Jag är så stor o stark nu. Hade växt hela 4:a cm på längden så jag svälter ju inte iaf.
Mama har varit ute både tisdag och onsdag och handlat julklappar. Jag försöker att kika lite, men jag ser ingen till mig. Papa säger att han inte ska köpa nån, så han är jag arg på.
Mama köpte mig en superfin klänning som jag ska ha i jul o nyår. Den är super fin och jag är så glad att jag fick den. Lite mina färger oxå....... RÖD!

Annars väntar snart min första jul och det blir många paket till mig. Thea skulle ha 100 paket och en present, hon har rätt stora krav, jag är bara glad om paketen är STOOOORA.

Så jag lägger in en bild här nu, på mig i finklänningen.

GOD JUL PÅ ER ALLA ÖNSKAR
ELVIRA


Elvira rapporterar

Nu är vi tillbaka, jag o mama. Vi har inhandlat en ny kamera, varför fixa den gamla när man kan köpa en ny?
Det blev en Canon eos 450D och nu funderar papa på att ge upp sitt yrke som jurist och satsa på amatörfotgrafi istället.

Vad händer annars då?

Fredagen var farmor o platsfarfar här och tog hand om mig när mama o papa var ute på galej. Dom var på restaurang, den Småländska kolonin
http://www.densmalandskakalonin.se
Dom sa att det var supergott o jättetrevigt, men inte lika kul som jag hade det här hemma med farmor o plastis. Jag pratade och skrattade med dem och vi tittade på IDOL, själv hade jag ju önskat att Calle vann, men man kan ju inte få allt här i livet.

Igår blev det en kvälls/natts promenad och det var superskönt för jag fick somna i vagnen, det finns inget skönare när det gungar lite lätt.

Idag har vi varit o hälsat på papas gamla arbetskamrat och druckigt glögg, eller jag fick ersättning, men mama sa att jag går inte misste om nåt.
Mama har sytt klart Theas lapptäcke och jag kan bara säga att hade det inte stått thea på det så hade jag snott det själv. Funderade starkt på att lägga en spya, men då sa mama att jag inte fick några julklappar..... typiskt.

Tänkte lägga upp två bilder från den nya kameran, men bli inte rädda nu. Den första bilden är det mama som matar mig.



bara lite gröt som rinner, men sen tar papa tag i skeden och jag vill nu varna kännsliga tittare att kanske inte titta om ni inte gillar blod, det är ingen fara det är bara blåbär, bara det att papa inte är så säker på att mata......




....... ja ni ser ju själva.

Nu ska jag sova strax

Over and out
Elvira


Elvira rapporterar

Nu sitter man här igen med mama. Det är tisdag morgon o jag var lite krasslig igår morse, men nu är jag pigg igen. Lite feber kan väl alla ha.

Helgen spenderades hemma hos mormor o morfar. Sov borta helt själv mellan fredagen och lördan. Då var mama o papa i stockholm för att titta på en konsert. Backstreet boys heter dom visst och var väldigt stora på 90-talet.
Men men, jag skötte mig exemplariskt och är snäll som få. Mormor o morfar är så snälla. Jag sov bra på natten oxå. Klart man ska göra det när inte mama är i närheten.
Bsb´s konsert var iaf superbra och mama var helt lyrisk. Tror att papa var det med men inte vågade visa nåt.

Lördagen kom dom hem tidigt och då blev det till idrottshuset för att stå i kiosken med mama. Hon var såååå duktig. Sen lagade mama o jag mat, spagetti o köttfärssås, själv fick jag potatis o palsternacka och det var lite gott.

Blir ingen bild då kameran är trasig men snart blir den lagad.

Puss på er alla!

Tack farfar för du tog hand om Enzo

Over and out
Elvira


Elvira rapporterar

Här kommer dagen i bilder


Jag äter gröt!



Här kommer nästa sked.......



.......fasen vad glad man blir av det!



Ny outfit i stl 80........ coooola tjejen!



Sitter o chillar i soffan!



Dagen har varit SUPER!!!

OVer and out
Elvira

Elvira rapporterar

Nu klagar hon igen, mama alltså. Hon säger att det räcker med massage nu på nätterna och att jag kan vända mig om o sparka papa lite med. Är det mitt fel att  hon ligger så nära att jag råkar nudda henne när det spritter lite i mina ben? Hon kan ju faktist flytta på sig och lägga sig på soffan om det inte passar henne. Hon säger oxå att man ska ligga rätt i sängen o inte på tvären......... vem har sagt det? Bevisa det så ska jag hålla mig på min kant härdan efter.

Jag har börjat äta gröt nu på dagen, inte jättemkt men hon utökar det lite varje dag. Har lite svårt att be´hålla det i munnen, vill gärna spotta o klabba lite. Mama säger att det gör inget bara jag lär mig äta det.

På dagarna händer inte så mkt, vi går med enzo, äter mat och sover. Mama kanske gör nåt mer, men jag märker det inte iaf.
Ikväll ska mama jobba igen, dom ringde igår o frågade. Papa sa att det var ok, för nån måste ju ta hand om mig. Mama säger att jag ska passa på att sparka lite på papa då!

På fredag ska jag hem till mormor för mama, papa o mina mostrar ska till sthlm o kolla på BSB, det ska bli lite skönt att slippa dom ett tag. Men dom kommer hem snabbt så allt för länge är dom inte borta.

Farfar ska ha hand om hunden och jag tror enzo tycker det är superkul att busa med honom.

Då var det dax att klä på sig o vandra ut med mama o enzo.

Ha de bäst alla därute

Over and out Elvira


RSS 2.0