Elvira rapporterar

Vi har vart på stan idag och mamma handlade en mössa, två bodies och ett par byxor till mig. Alltid lite välbehövligt med nya kläder.
Allt i st 62!
Jag börjar bli STOR nu!

Sen gick vi och mötte upp kusinerna och med dem slog vi följe hem.
Thea följde med mama och mig hem. Vi gick i den branta backen hem och mama höll på att svimma, men jag skrek åt henne att stå ut. Hon lugnade mig att det kommer att gå bra, vi är snart hemma. Thea vägrade att gå så hon måste dra både mig och henne. Stackars mama!

Väl hemma så lagade hon potatismos med falukorv och jag fick inget som vanligt utan det blev den uttjatade bröstmjölken. Börjar ärligt talat bli lite trött på skiten. Men mama vägrar att ge mig nåt annat. Jag försöker att gapa lite på henne varje gång hon äter men hon bara ignorerar mig. Dumma henne!




Thea tejpar lite!!!!

Sen vilade vi, Jag, thea och mama. Mama sjöng för oss och det är så sövande. Försökte starkt att sjunga med ett par gånger men mama körde nappen i munnen på mig hela tiden så jag kunde inte sjunga. Att hon alltid ska ha sista ordet.

Fika sen med biskvi och jag fick inget bara alla andra.
Pizza till kvällsmat och jag fick inget, bara alla andra.
Tro att det är synd om mig.

Har pratat med Henning nu och han ska vara barnvakt till jesper i helgen. JAg frågade om han ville ha hjälp, men han trodde nog han skulle klara av det själv. JA ja jag frågade ju iaf!

Nej nu mina vänner ska jag o mama hoppa isäng. Vi kommer att sakna papa massor men han är hemma i jnkp och håller i saker och ting. Han ville visst nästa helg åka och spela poker hos en kompis och frågade vad mama tyckte om det. Mama vill inte sova själv, men hon behöver inte oroa sig, jag är ju där och skyddar henne. Jag kan skrika jätte HÖGT. Vi har ju Enzo oxå och han kan bitas. Så vi klarar detta mama. 

Du o ja alfred............!!!!!

Over and out.

By the way, ozze vann matchen igår med 4-1 mina uppgifter kommer från felaktiga källor (menlisa)!!!!!!!! 


Elvira rapporterar

Schhhhhh jag sover!!!

Elvira rapporterar

Vad har hänt under dagen då?

Papa kom hem vid 11 efter att varit o inventerat på Ica, han hade räknat blöjor! Bra tycker jag.

Sen har jag tittat på när papa, farfar och mina 2 morbröder spelade badminton...... det gick inte så bra för papa. Han envisas med att säga att det är inte motståndarna som är bra, utan han som är dålig.......... ha ha ha ha, vi får hoppas att jag inte ärver hans spelsinne.



Här ser vi hur min morbror Patrik försöker lära min morbror Ludde hur man spelar, tillome jag fattade. Tillbaka till mitten skall man men ludde verkade vara ute o segla han flög hit o dit!



Här ser vi papa in action mot farfar och tur för oss ALLA så vann han!
Men som ni vet så vann farfar aldrig några poäng utan det var papa som sköt utanför........ yea right!



Här låg jag i godanro o funderade på min framtid inom badminton och helt plötsligt.......



..... kommer detta fula trynet fram....... detta är min farfar och nästan lika dålig förlorare som papa!




Sen gick mama o jag o tittade på min tredje morbror när han spelade match (han är målvakten) och det gick jättebra, så länge jag var där.
Vi stannade första halvlek, sen hade det visst gått åt pipsvängen. Ska nog låna honom min turnapp nästa gång så det går lite bättre.
Ut me Ozborne och in med nallepuh.......



Så nu mina vänner är jag mäkta trött efter denna sportrellaterade dag.

Efter en dusch med mama ska jag nu sova. Vi ses imon mina vänner.

Over and Out!

Vira


Morgongympa med Vira!

Vaknad vid en halv 8 och åt lite frukost i sängen, sen fick man blöjan bytt. Det är såå niiicce med torr blöja. Sen gjorde mama frukost till sig med kaffe medans jag låg i soffan och som vanligt beundrade konsten och även denna gång en ljusstrimma som letade sig igenom kuddarna.

Sen började jag med min morgongympa.

Först benlyft:



Åhej!


Åhå!!




Det är något jag kan rekomendera, vädigt bra för musklerna i bakre lår och lite tår!

Sen blev det nacklyft:



Oxå nåt jag kan rekomendera. Jag försökte få med mama på morgongympan, för hon vill ha väck dom sista gravkilona. Men hon hävdar att det inte är fettförbrännande det jag gör.......... jag tyckte ju lite snällt då att klaga inte mer då när jag försöker att hjälpa dig!

Sen blev det vila och nu ska jag sova en liten stund.

Vi ses senare!


Arga hunden!

Dagen artade sig så att eftersom jag visat mig så konstintresserad så tog mama o papa med mig på konstrakan nere på stan. Det var massa tavlor av olika konstnärer, men ingen jag fann så intressant som mormors 80-tals konst.

Så träffade vi papas morbror med sambo och dom tyckte (SJÄVKLART) att jag var jättesöt och även att jag sov så tittade jag lite på dom så dom skulle tycka jag var ännu gulligare. Man vet ju hur man ska charma sin publik.

Så bar det av hemmåt för farmor och plastfarfar skulle komma. Passade då på att klä mig i presenten jag fått från dom allt i rosa, tro att jag var bedårande. Så tänkte jag att bäst att impa lite extra mkt så jag lotsades att somna. Mkt populärt, det får vuxna att tro att man känner sig trygg.
Men så fort dom la ner mig slog jag upp mina berömda blå igen.

Sen kom farfar o gammelfarmor och busade lite med hundarna och farfar gosade lite med mig. Han var lite skäggig, precis som min papa brukar vara, får hoppas att jag inte får nåt skägg när jag blir stor för det river så förbaskat.

Sen blev det ett himmla liv när min hund bet en av mina morbröders kompisar, men jag kunde inget göra för jag han har inte lärt sig att lyssna på mig än.¨Det gick bra med killen men han blev självklart rädd. Det blev jag med för han skrek jättehögt att det blöder, det blöder, men det gjorde det inte. Dumma hund!

Sen blev det fullt hus när hela familjen kom och mina kusiner. O alla tjatade om köttet, jag säger bara en sak, bröstmjölk. Varför ska dom göra allt så komplicerat när allt finns förpackat och färdiglagat i mamas tutte. Hon delar säkert med sig om man bara frågar.

Gratis bröstmjölk till alla!

Mamas kusin malin var här en snabbis och drack en snabb kopp kaffe.

Så nu ska jag sova och ville bara säga en snabb sak. Jag hoppas att jag inte får en lika hemsk uppväxt som henning......... hans föräldrar har...... håll i er nu....... ÄLSKAT HONOM!!!!! Hua mig!!!!


Här är Henning o moster!!!!!!

O här är min mama o papa o jag!!!!!


Sov gott allahopa!!!!!


Hej hopp allihopa!

Det blev sagan om ringen igår kväll, men jag tycer den är lite läskig så jag fick ligga på papas bröst och sova, det är mkt tryggt det.
Idag väckte jag mama kl 7 och vill då gå upp, men mama grymtade lite, så jag lät henne sova iaf en kvart till, sen ville jag verkligen GÅ upp. Hon tog upp mig och jag fick blöjan bytt......aahhhhh så skönt, torr blöja är som en ny disktrasa, som mormor skulle säga.

Fick lite frukost och låg sen i soffan och kollade in konsten på väggen, ni vet dom där 80 tals tavlorna....... tycker dom är lika facinerade varje gång. 

Sen kom det, nr two säger mama. Det var en vecka sen sist så det var riktigt skönt. Mama sa att det luktade mkt äckligt och att det var kladdigt. Nåja, det får det göra om man bara bajsar en gång i veckan.

Så nu ska jag vila innan papa kommer upp så vi kan fortsätta kramas.

Pöss på er!
 
Detta är min hund Enzo!


Jaha ni!

Vi gick ner till moster vid en halv tio och jag somnade attans gott i vagnen och där stannade vi en liten stund innan vi begav oss ut på stan med kusinerna thea o rufus



På stan sov jag hela tiden för jag tycker inte det är så roligt  att gå där, men mama handlade lite till mig iaf. För stort självklart hon tror jag är tjockare än vad jag är, men halllå jag drar bara 56 än så länge.

Sen när vi kom hem så lekte min morbror med mig, jag var hans vårdare och han psyksjuk med benägenhet att ramla.

ni når honom på http://totallyzero.blogg.se

Men han är inte riktigt klok, bara så ni vet.

Nähä, nu ska jag vila, för papa kommer snart då ska vi kramas massor.

En sista sak
Jag håller koll på er!


Äntligen Fredag

Åhhh här har jag suttit o skrivit en massa så bara försvinner det, attans.

Iaf så ska jag med móster och mina kusiner på stan idag och jag ska tjata till mig lite kläder tror jag för det har jag inga och sen kanske jag ska ha en leksak oxå, det gäller att välja sina tillfällen rätt.

Igår tog det en stund att somna som vanligt, men mama var ensvis som en åsna och jag hävdar fortfarande att jag inte var trött utan att ögonen stängdes för jag är gräsallergiker.........
Fick ju inte sova hos mama inatt heller.
Fast nu på morgonen så krånglade jag extra mkt och tillslut gav hon upp och sista timmarna innan vi skulle upp fick jag sova jämte henne. Det är det bästa som finns med närhet till mama och till maten.

Nu är dom i skolan och jag ska snart klä på mig (trots att jag inte har NÅGRA kläder) och gå ner till min moster och kusinerna thea o rufus.

Kort ska hon ju ha hela tiden, men denna gången hann jag slänga upp handen..... hahah mama!

Bild på albinokakan oxå, den som ätit av den är matilda.......synd om henne. Mamas bakkunskaper är inte dom bästa, så varna alla.

Later


Vira

Jag eller vi bakar sockerkaka. Min mama min moster och jag. Under tiden den gräddas så sitter vi bara o hänger, ´


Jag tog även ett foto på en spindel som var på väg att sno min morbrors sko, men jag hindrade honom i sista minuten!


Seee ya later!

Mycket senare......

Kakan blev inte bra, den såg ut som en albinokaka, sa min moster. Jag smakade aldrig eftersom jag inga tänder har. Fast mama tror att dom kanske är på G. Hon gnäller att jag börjat dregla mkt och att jag håller på mkt med tungan, så vi får se om hon har rätt.

Pizza blev det här ikväll och själv lever jag på bröstmjölk o D-droppar, det sistnämnda skulle jag kunna strunta i för det smakar inte alls gott, men mama envisas med att trycka i mig det. Hela 5 droppar åt gången..... hua mig! O hon kallar mig envis.

Nåja dax att sova så jag kan vakna snart o äta, mysigt kanske man kan få ligga jämte mama o äta o kanske sova i morfars säng nu när mama ligger i mormors. Fast imon kommer papa då blir det bra igen. Föredrar att somna på hans bröst än mamas mountevrest liknande pattar. Knöligt värre.

Sov gott Zzzzzzzzzzzzzzz

Elvira rapporterar

Nu är jag i Tranås tillsammans med mama. Vi åkte vid fyra igår, jag tycker det är lite roligt att åka bil. Papa skulle gå på nån grillgrej med basketen...... han luktade som en gammal inrökt lägenhet när han kom tillbaka och som vanligt var jag lite tjurig på kvällen. Men hallå jag kämpar ju hela dagen att vara glad inte konstigt att man blir lite deppig.

Sen ville jag inte sova heller och mama sa att hon skulle visst göra som Cesar Milan och hålla ner mig för att visa vem som bestämmer........ men det funkade inte det heller!
Så mormor tog mig och jag blev jätteglad och fick ligga i hennes knä o titta på konsten på väggarna. Mama sa att det var tavlor som 80-talet ringt om ville ha tillbaka.
Så här ser dom ut!


Men nu är det en ny dag och jag har precis ätit frukost och skrattat åt min mosters tröja som hon sytt själv.... den är lite ful!


Gårdagens kläder kommer från lindex och nollsexton........ me like.


Nåja mina vänner, nu ska jag ut med mormors hund för han har bajsproblem, ja han har problem med det mesta när inte mormor är hemma så bli inte förvånade om det finns en tillsalu annons på blocket i slutet av veckan för mama blir galen på den lilla krullbollen.

Tur att jag är så underbart snäll då, för jag hade nog varit svårsåld.

Over and out
Vira

Elvira rapporterar

Här sitter jag nu och dikterar vad mamma ska skriva


Jag ansvarar inte för hur hon stavar!

Jag vaknade lika tidigt idag, men mama blev inte så sur och papa åt frukost i sängen, det ska jag me göra när jag blir stor.
Jag fick oxå lite frukost!
Sen satte mama mig i den blåa och gick o duschade, jag satt i hallen och tittade in i badrummet. Det är skönt när hon lämnar mig ifred ibland, då hinner jag skratta så mkt som går så jag kan tjura på mama sen.
Papa undrade om jag alltid var så här glad på morgonen och mama svarade att det var jag. Tror han blev lite ledsen då jag oftast är tjurig när han kommer hem.
Jag frågat DIG då, skulle inte du vara förbannad om din mama eller papa skiter i dig hela dagen sen när dom väl kommer då ska man vara glad........ nehej, det passar sig inte här. Han måste ju veta att jag är missnöjd med situationen att han lämnar mig varje dag.
Jobb säger dom, men jag vet nog att det är mig han är arg på..... jobb, vem behöver jobba när min spargris nästan är full....... larvigt.

Nåja, nu ska jag vila en stund, mama ska visst diska o packa, för vi ska hem till familjen och vi har kommit överrens jag o mamma att hon tar hand om hundarna, katterna, ozborne, matilda o johannes och jag tar melisa och ludwig! Jag har en hektisk vecka framför mig.

Kommer tillbaka ikväll

Over and out
Elvira

Elvira rapporterar

Nu är det kwäll o papa är o tränar. Mama har precis gått en sväng med mig i vagnen och hon drog ner sufletten helt så jag såg allt som fanns att se. Det var roligt. Hon drog sen upp den och satte på nåt skydd, hon sa att det regnade, men jag protesterade villt så hon drog ner sufletten igen. Ha klart man ska ha sin vilja igenom.

Annars har jag sovit större delen av dagen, det var nog behövligt eftersom jag väckte mama så tidigt i morse.
Nåja imon bär det av hem till mormor o morfar för att ta hand om mina mostrar och morbröder så ha det gött.'

Over and out
Elvira

Elvira rapporterar

Tisdagen började med lite skratt i sängen, men mama var inte så glad att jag vaknade tidigt. Sen blev det lite mat och som vanligt så somnade jag mitt i maten......... inget att rekomendera.

Idag kommer mammas jobbarkompis Jessica på besök, då måste jag vara snäll som vanligt. Fast jag har redan skrikit lite på mamma när hon åt frukost........ ibland känns det som om hon struntar i mig, så jag gav igen med att lägga en spya som kladdade in i mitt hår. Jag få rnog bada nu!

I`ll B Back!

Elvira rapporterar

Tjena tjena mittenbena.

Denna blogg kommer att handla om främst mig, Elvira som idag är 6 veckor o 6 dagar, alltså fyller jag 7 veckor imon. Självklart kommer det handla lite om mamma o lite om pappa med, men mest om mig.


Som sagt, Evira heter jag kom till världen den 7 juli kl 05:38 på morgonen efter att gett mamma en rejäl omgång inne i magen. När jag kom ut så blundade jag och när jag öppnade ena ögat såg jag pappa och sen när jag öppnade andra ögat så såg jag mormor....... hon var lite ful lite söt.
Upp på två kullar, eller som jag fått berättat efteråt, mammas bröst.
Dom vägde mig och vågen stannade på hela 4060g, men det är sen länge raderat, nu väger jag 5350 g, det gäller och ligga i. Växt har jag oxå gjort från 50 cm till 56,6 eller nåt, så jag börjar närma mig en storlek större i kläder.

Nu lite om mamaopapa, idag firar dom 12 år, vem kan fatta att dom väntade 12 år innan dom skaffade mig, men men skit samma, nu är jag här det är det som är det viktiga. Men iaf så fick mamma biljetter till Backstreetboys av pappa. Mamma blev superglad...... en aning töntigt tycker jag. Då man kan nöja sig med mammas o pappas skönsång ett tag till.
Mormor fyller idag oxå fyrtio tio, som mamma säger så grattis till henne.
Mormor
Nej nu ska jag vänta på att pappa ska komma hem så han kan avlasta mama lite, hon vill städa och nu verkar det finnas insperation till det.

Kolla mosters blogg www.mellemelle.blogg.se
o morbror www.totallyzero.blogg.se

Over and Out
Elvira

RSS 2.0