Elvira rapporterar om veckan som gått!

Vad har vi gjort sen vi senast skrev? Det känns som om det inte händer så mkt nu, men veckorna går så fort ändå. Jag fyller snart 8a månader och det ska jag fira med att börja ät vanlig mat...... haha mama där fick du.
Ja som jag skrev så äter jag inte maten som serveras och tänker banne mig inte göra det helle. Mama hon kämpar varje dag med mat och jag bara spottar och gråter, jag VILL ha gröt!!!!

Helgen gick som vanligt mkt fort, lördagen var vi insnöade och det tyckte mama inte var så kul, papa däremot begav sig ut i skogen med enzo, tokar. Det blev mys med melodifestivalen och heja på han som sjöng på ett annat språk, han gillade jag skarpt.

Söndagen åkte papa till jobbet först sen när han kom hem så gick mama till jobbet. Skönt att få lite ensamtid med papa och inte mama som hänger som en hök o övervakar allt. Papa o jag busade hela eftermiddagen.

Nu så är det onsdag och igår var vi ¨på öppnaförskolan och det var trevligt dom var där och informerade om dagis och dagbarnvådare. Det var bra, fast mama hade redan sökt. Hon hoppas på att jag ska få plats hos en kvinna som bor här där vi bor. Hon är supergullig sa mama. Vi har träffat henne på Öppna förskolan i kyrkan på torsdagar.

Nåja lägger in lite bilder här på saker som hänt under veckan.



Sparka på papa när han ska sova, alltid lika kul!



Mmmm för majskrokar...



.... men klart att Enzo ska ha lite oxå...



Over and out

Elvira


Elvira rapporterar

Sitter nu här med mama o har väkt henne tidigt för femte gången denna vecka. Det känns som om hon blir lite tjurig på mig, men jag kan ju liksom inte hjälpa det. Papa är ju uppe så varför kan inte jag vara det?

Hon sitter och sjunger Bryan Adams för mig, kan tyckas låta konstigt men jag älskar det. Sång och när jag blir kliad på ryggen ligger högt upp på min önskelista.

Mama säger att transformers oxå ligger högt........ vad det nu är!

Vi har inte gjort nåt speciellt i veckan då papa var sjuk så gick vi inte till ÖF för mama ville inte smitta dom små om vi nu gjorde det.
Vi åkte till mormor o morfar och hämtade mamas födelsedagspresent. Hon bjöd på lite tårta, men jag fick inte smaka..... lite grädde bara och hur kul är det? Mama fick en superfin bänk med stjärnor på som hon har innanför dörren nu. Av Hampus fick hon 12 pack med toapapper och det blev hon oxå glad för.

Det kommer en bild senare, allting var så mkt lättare med den lilla kameran.



Nåja, ska bädda och sjunga lite mer.

Puss på er alla

Elvira rapporterar om badet!

Igår var det mamas dag sa papa och det innebär att hon fick bestämma vad vi skulle göra.

Hon sa, Nu åker vi o badar.........Jaaaaaa va gla jag blev!

Sagt o gjort, ner med badbyxorna och handukar. Sen bar det av. Det var ett stort badhus, men nu har jag ju aldrig badat i ett badhus innan så jag hade ju liksom inget att jämföra med.
Mama köpte en badring till mig och så gick vi o klädde om.

Innan vi kom in till den lite mindre basängen så gick vi förbi en jättestor. Med vågor, vattenrutchkana o strömmar.......... åhhh jag vill bada där.

Mama o jag gick i den lilla bassängen och mama tittade på min reaktion....... yehhhhaaaaa, det var ju superroligt. Jag hörde hur mama sa till papa att varför har vi inte gjort detta tidigare?
Vi badade länge och simmade och plaskade, det var superkul. Efter ca en timme gick vi o fikade. Jag fick banan, mama kaffe o en glass. Papa han tog, kaffe, glass, bulle och snusklubbor...... han ska alltid vara värst.
Sen försvann mama en stund och hon gick o badade i vågorna, åkte rutchkanan och gled i strömmen. När hon kom tillbaka sa hon att det var inte alls lika kul o vågorna som hon minns det. Men det kanske var 15 år sen hon var här sist eller nåt.

Då var det papas tur, han tog rutchkanan och han sa att det gick JÄTTEFORT, jag vill me!!!!

Då skulle dom hoppa. Mama hoppade från trean och papa hoppade från 7,5, han sa att det kittlade jättemkt i magen. Det stod en lite flick på tian och hoppade, papa fick svindel bara av att se henne. Därifrån ska jag hoppa sen.

Då var det dax att fara hem, jag somnade som en stock i bilen och när vi kom hem fick jag lite mat, sen sov jag 3,5 timme, tro att jag var SUPER trött efter att simmat så länge.

Nåja, idag kommer moster med familj och äter vofflor här och papa ska åka till skövde o spela match.

Puss på er

Over and out

Elvira


Elvira rapporterar i bilder!

Det kommer att komma bättre bilder framöver, men detta är en liten översikt!












Elvira rapporterar om nya bilder snart!



Mama ska idag lägga ut lite foton på hallen och sovrummet. Ska bara bädda först!

Elvira rapporterar större bokstäver

Äntligen har jag lärt mig hur man gör större bokstäver för synskadade (som mormor) har lättare att se!

Elvira rapporterar om mamas födelsedag!

Idag fyller min mama år, Hipp hipp Hurra För Henne. Hon säger att hon fyller tjugoelva, men jag vet att den siffran inte finns. Säger inget idag utan väntar tills imon, vill ju inte förstöra hennes glädje.

Iaf, jag tänkte skriva en lista som jag gjorde med papa, men det känns liksom inte riktigt rättvist. Så jag säger helt enkelt, eller skriver.

Jag Älskar Dig Mama, Du Är Den Apselut Bästa Maman I Hela Världen!

Så det var de, ska se om jag hittar lite bilder på henne.



Detta är från innan hon fick mig, hon var glad, lite söt och tokig........sen kom jag o då...



Var hon inte så fräch....... usch, men hon skärpte till sig och nu........



.....ser hon ut som en bajskorv..... hahhahahahahhaha´, lite roligt, ne förlåt mama du är den bästa och ser lite bättre ut..... än en bajskorv.


Elvirar rapporterar om veckan som varit

Jag tror helt ärligt att min mama skulle kunna flytta till IKEA. Hon har varit där två gånger förra veckan. Alltså jag blir smått tokig på henne.
Jag ser liksom inte tjusningen med att gå i en affär i fleeera timmar om man inte ska handla nåt? Mama hon är bra tokig hon.

Förra veckan var jag hemma hos mormor o morfar och det var en bra vecka. Mama såg trött ut hela tiden, men det gör hon ju jämt så det var inget nytt. Mormor o jag har hemlisar som ingen annan vet........ ssshhhhhhhh!

Alla tycker om mig hemma och vill krama mig, det tycker jag är super. Jag menar när mama o jag är ensama hemma får jag bara sitta i gåstolen och prata med mig själv. Liksom HALLLLÅÅÅÅ hur kul är det????

Moster fyllde år i onsdags så grattis till henne.
PÅ ONSDAG FYLLER MIN MAMA....... yehahhhhaaaa hon önskar sig ett IKEA!!!

Farfar o Gamlefarmor britta var här igår och åt lite tårta när papa hade fyllt år. Han fick ett par vinterbyxor, som var jättefina.
Sen åkte vi till IKEA....... igen!
Dom handlade en byrå och en spegel och jag fick en katt. JAg var lite glad, lite arg. Jag var ju trött oxå men hade svårt att sova i vagnen det är ju så mkt att hålla koll på hela tiden.
Väl hemma fick jag mat och ny blöja så jag blev tokglad. Papa o farfar började sätta ihop byrån, sen somnade jag. När jag vaknade en timma senare höll dom fortfarande på.......... ahhhhh snabbt går det.

Speglen åkte upp den oxå, med hjälp av uträkningar, ett måttband, ett vattenpass och min smarthet!!!!! ;o)

Så mama vill du
tacka några personer. Först å främst Mormor o morfar som Stod ut med OSS en vecka..... Puss!

Farfar för speglen och hjälpen och G.FarmorBritta för att hon håller Enzo sällskap....... puss på er!

Tack alla för att ni ställer upp på min alldeles för smarta papa och min smått dyssfunktionella mama......Kram!

Bilder Kommer

Over and out

Elvira


Elvira rapporterar om vistelsen hos mormor o morfar!

Det var några dagar den vi kom hit nu och jag har inte varit på topp. Fast jag är glad för det mesta. Men tänderna retas med mig hela tiden och det är lite jobbigt.
Mama säger att jag äter massa mkt bättre nu. Idag tex åt jag nästan en hel mosad banan. Fatta så gott det är. Jag ska verkligen försöka skärpa mig med maten nu........ eller?

Vi har inte gjort så mkt idag, rebeccca var här och fikade. Så sov mama o jag på em. Jag tror verkligen att mama behövde det. Hon har varit lite sur dom senaste dagarna. Hon sover inte så bra.

Papa den stackarn lever i ett hav av oreda. Han sa att det luktade jätteäckligt hemma nu. Dom målar och tapetserar. Det blir fint säger han, men han saknar oss.
JAG SAKNAR HONOM MASSOR, mama me!

Så imon blir det inte mkt, kanske vila lite, kanske busa lite.

Over and out

Elvira


RSS 2.0