Elvira rapporterar om påsken!

Det kanske är dax att uppdatera om vad som hänt under påsken, jag förklarar i bilder.

LÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGfredagen började med att Morbror P o Lisa kom förbi o drack lite kaffe, dom var på väg ner till Helsingborg för lisa skulle bada. Fråga mig så har vi ett utmärkt badhus här i Jönköping med rutchkana o allt. Kanske dom kände för att stödja skåne lite när dom ligger så nära danmark........



VI packade sedan ihop det mesta, eller mama packade jag gnällde mest över att det tog sån himmla tid för papa. Han är värre än mama o mig tillsammans.
VI sov hos farfar, eller kanske vi stökade till hos farfar och enzo bidrog med att håra ner så mkt som möjligt. Kan ju kännas taskigt, men så mkt hår han lämnar hemma så tyckte jag att det var snällt att han gav farfar lite oxå.

PÅ kvällen gick vi en sväng och tog lite bilder......





Rådjuren visar papa röven.......hihihihihih!!



Vi gick i två timmar och farfar nästan svimmade tillslut, lovad mama att inte säga att hon nästan gjorde det oxå!!!

Sen kom PÅSK afton och vi gick runt en sväng på stan. Mama köpte en hink med spade och vattenkanna till mig som påskägg. VIlle haft godis, men jag FÅR inte äta det säger mama.

Papa köpte två t-shirtar till mig, en med en basketboll o en med fotboll.



Visst ären snygg!?!?!?

Efter att vi varit på stan for vi upp till G.Farmor på kaffe. Berne o Karin var där så jag pratade lite med dom. Borstade tänderna och hade mig. Berne tyckte att jag växt så in i bomben, men det är ju klar jag var ju bara ett par veckor när han såg mig första gången.



Sen bar det av till mormor o morfar för påskmiddag och det var supergott (säger mama).



Kvällen spenderade vi hos mina kusiner för papa var tvungen att se på ett gäng pojkar som jagar en svart prick på tv:n, medans jag o mama lekte med Ruffe o Thea.

Söndagen kom alldeles för fort och papa skulle spela BADMINTON med farfar o Jörgen. Jag o mama stannade hos mormor o morfar för lite socialisering. Papa vann inte som vanligt och som han säger, han missar allt o skjuter utanför (det är inte dom andra som är bra, det är papa som är dålig).

Mama tog en massa kort när dom hoppade studsmatta som hon lägger upp senare för det tar sån himmla tid.

Ha nu en superbra dag och tack alla för en trevlig Påsk.

Over and Out Elvira



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0